Tietosuojakäytäntö

Leenatta kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja Leenatan verkkokaupan asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöön.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laadittu 28.8.2019

Rekisterin nimi

Leenatan verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Leenatta ompelu ja verhoilu
Leena Yli-Ojanperä
Kellojantie 10
62100 Lapua

y-tunnus 2825631-5
puh. 040 826 8185
sähköposti leena@leenatta.fi

Rekisterin sisältämät tiedot

Etunimi, sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaus- ja laskutustiedot.

Rekisterin käyttötarkoitus

Kun teet tilauksen Leenatan verkkokaupassa, keräämme sinulta tietoja, joita käytetään tilauksen toimittamiseen. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Pääset antamaan hyväksyntäsi tilauksen yhteydessä.

Leenatta käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, sekä esimerkiksi kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan myös käyttää Leenatan toiminnan kehittämiseen, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksella.

Tietojen luovutus

Rekisterin pitäjä voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme myös kolmannen osapuolen palveluita. Siksi esimerkiksi myös Posti ja maksunvälityspalvelu Checkout Finland käsittelevät tietojasi.

Tietojen säilytys

Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan, sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan.

Tietojen suojaaminen

Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatussa järjestelmässä, johon pääsevät vain nimetyt henkilöt.

Sinun oikeutesi

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja Leenatta on hänestä kerännyt, sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista. Rekisteröidyllä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, sekä siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen leena@leenatta.fi